tisdag 7 februari 2012

Helgens loppisfynd...

I söndags var jag på loppis här i Valbo med gulliga Anna. Några fynd blev det denna gången också.
 Dessa gamla skoläster tycker jag är lite charmiga...

Jag hittade de här gamla hjulen. Tänkte att de skulle kunna passa på mitt halvmånebord. Men typiskt nog var de för stora. Kanske går det att fixa på något sätt eller så får jag väl hitta på någon annan möbel till dem... Tycker det är charmigt med hjul på möbler.

Den här lampskärmen fick jag med mig hem också. Tyckte den var så fin modell. Tänkte att det kanske går att sy på ett tyg eller så. Någon som har ett bra tips på vad man kan göra med en sådan???

Till sist hittade jag den här söta lilla gräddkannan.

Alltså...ni måste tro att jag inte gör annat än springer på loppisar. Men det gör jag ju, jag hinner tex in på en och annan inredningsbutik emellanåt också...=) Nä, men allvarligt talat, det är så himla kul med loppis. Man vet aldrig vad man kan hitta för skoj. Men nu känner jag att jag faktiskt måste göra mig av med lite också. Så i mars ska jag stå och sälja saker på loppis. Det behövs!

 Hejsvejs!

Kram Sonja.

4 kommentarer:

 1. Du hittar så fina saker på loppis och visst är det väl så- man måste springa ofta och på många loppis för att hitta något. Jag kan iaf gå flera vändor och inte hitta något och så en dag får jag med mig både det ena och det andra.
  Hjulen du hittat var verkligen jättefina!
  Mariette

  SvaraRadera
 2. Åhh så mycket fint du hittade,, hjulen var häftiga!!!!
  Ha en fin dag
  Kramis athrine

  SvaraRadera
 3. Allt var fint, min favorit var hjulen synd att de var för stora men de kommer säkert till användning så småningom. Ha en bra kväll! Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Tack för tipset om loppisar runt omkring Valbo. Ska se om jag tar mig förbi ngn av dem.

  Jo, jag bor utanför Söderhamn (mot Bollnäs hållet). Antar att det är Mias prylbod som du menade, som låg vid Mc Donalds tidigare - nu har den flyttat ut till Stugsund. Den är bra!

  Sen finns det ju Erikshjälpen och Röda Korset också, där man man göra tokbilliga fynd!

  Om du åker till Bollnäs från Söderhamn finns en gullig butik som heter Gammalt och Nytt - ligger på vänster sida före bron över Ljusnan. Mkt fina grejjer, kanske inte såå prisvänligt men de har mkt skoj!

  Kramen jenny

  SvaraRadera