tisdag 27 december 2011

Tomten var snäll...

...i år! Jag fick presentkort på två olika inredningsbutiker. Tänk att han visste precis vad jag ville ha... Så fort de öppnade igen efter julen åkte jag och handlade. Kunde ju inte låta bli... Jag köpte bl a den här fina tavlan...

Av Rebecka fick jag det här fina fatet...

En klocka fick jag också...
 Jag måste ha varit väääldigt snäll i år!!!
 Jag visar sen vad jag köpt mer för presentkorten.

 Hoppas ni har haft en mysig jul.

 Kram Sonja

5 kommentarer:

 1. Hej Sonja! Vilka fina julklappar du fått :-) Roligt med presentkort, det är så spännande att gå och kika ut nåt man vill ha :-) Jag fick presentkort på Lundins Säljlager men de öppnar ju inte förrens efter nyår..gaah! Jag som skulle vilja åka dit och kika redan nu, men jag får gott vänta! Var och shoppade lite grejer på rea på Köpis istället som stillade mitt shoppingbegär för ett tag...haha! Ja visst är vi lyckligt lottade som får spendera denna familjehögtid som julen ju faktiskt är, med just vår familj. Man önskar ju som du säger att alla människor hade en familj att spendera den med... Så man tänker lite extra på de som inte gläds lika mycket åt julen som vi som är lyckligt lottade ju faktiskt gör..

  Apropå en träff så kikar jag gärna förbi nåndag! Jag är ledig imorgon onsdag sen börjar jag jobba igen på torsdagen och kör hela helgen... Så eventuellt om jag skulle kika förbi redan imorgon, om du är hemma förstås? Jag har redan mejlat en förfrågan till Ninni om att träffas imorgon, då jag tänkte norpa med henne till Tant Elwira som hade 40% rea imorgon! Men jag har inte hört nåt från henne än. Du kanske hade velat följa med du också i så fall? Men jag kan väl återkomma när jag fått svar av Ninni så vet jag hur det blir, om hon kan ses eller inte.

  Kram-kram!

  SvaraRadera
 2. Bara så fina julklappar har du fått,Härligt med presentkort helst om man sett något man vill ha.Önskar dej en god fortsättning Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. så super nice tavla..vilken lycka att vara ägare till den..kram

  SvaraRadera
 4. Tydligen har du varit snäll med dessa fina klappar du fått. visst är det kul att få present kort från mysiga affärer man gillar. Då kan man köpa precis det man vill ha.
  Ha det så gott.
  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Hej och god fortsättning!
  Så mycket fint du fått, och superfin tavla du köpte för presentkortet! Är lite sugen på en sådan tavla jag också.....

  Kram Åse

  SvaraRadera