lördag 7 maj 2011

Solsken och loppis...

Idag skiner solen och det märks att värmen är på väg tillbaka. Härligt!
 Jag har varit på loppis. Fem loppisar blev det.
Här är vad jag fick med mig hem.
Ett gammalt strykjärn med ställ, kakformar, en rolig pepparkaksform,
 en silverskål och en såsslev.

 Dessutom hittade jag det här väggskåpet.
Det kommer att bli så fint i vitt.

 Jag har märkt att jag måste nog bli lite "tuffare" när jag går på loppis.
 Erikshjälpen här i Gävle är en sån loppis där det verkligen gäller att hålla sig framme om man vill åt "gobitarna". Det är vissa ( oftast samma personer) som alltid står först i kön med näsan tryckt mot dörren.
 Så fort de öppnar rusar de in och sliter åt sig det de vill ha. Och det råkar ju oftast vara det jag också vill ha... Men jag tycker det är lite pinsamt nästan att göra så. Men det är väl på det viset man kommer över det man helst vill ha. Så jag ska nog vara med i "kapplöpningen" nästa gång jag också, så får vi se om de hinner med då......:)

 Ha en underbar lördag eftermiddag och kväll.
Kram från mej!!

7 kommentarer:

 1. Åååå vad mycket fint som fick följa med dej hem.Bara älskar dessa söta bakformarna som man sätter värmeljus i så blir det så fint.Ja jisses vad fint skåp .Kanon fint kommer det bli i vitt.Ha nu en härlig lördag.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Oj 5 loppisar de va inte dåligt! Fina fynd du gjorde.

  Ja så där har vi oxå på några loppisar i närheten, man blir lite sur när man missar godbitarna. Ska nog också vässa armbågarna till sommarens loppisar.

  Ha en skön kväll
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att jag hittade in till dig. endast 10 mil från varandra och jag ser att du har fyndat idag. Man kanske ska åka till Gästrikland på loppis någon gång. Ska verkligen besöka den nyöppnade butiken i Bergby nästa gång jag åker förbi.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Härliga fynd du kom hem med, skåpet kommer att bli kanon i vitt, hoppas du har en skön helg, nu lyser ju solen igen :) kramen

  SvaraRadera
 5. Ooohhh, diese Silberschale ist ja so schön! Und ich bin gespannt auf das Schränkchen in weiss, hihi!! Doof, dass ich immer nicht verstehe, was du da alles schreibst....
  Ganz liebe Grüsse,
  FrauHummel

  SvaraRadera
 6. Fint skåp! Lycka till mrd dina framtida loppisar. Armbågarna kanske måste fram... Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Tack söta!


  Jag är likadan, tycker inte att man gör så, knuffas och trycker, jag blir bara irriterad och går, men du har rätt, vi får kanske tuffa till oss!
  Vässa armbågarna och liksom springa fram och slå ner dem som käglor!

  Fina fynd!

  Kramen

  SvaraRadera